Zonex slušni aparati

Slušni aparati

Najbolje rešenje za vaš sluh
Postavite pitanje X Zatvori formu X

Ime (Obavezno)

Prezime (Obavezno)

Email Adresa (obavezno)

Telefon (Obavezno)

Pitanje

Zakažite odmah:

+381 (11) 243 5924

+381 (63) 292 000

+381 (21) 425 370

+381 (11) 243 5924 +381 (63) 292 000 +381 (21) 425 370

TUV ISO 9001

POMAŽE VAŠEM SLUHU

Uslovi kupovine

Poštovani korisnici, dobrodošli u internet prodavnicu Zonex

 

 

Molimo Vas da se pre kupovine upoznate sa uslovima kupovine navedenim u daljem tekstu.

 

Opšti uslovi kupovine

 

Zonex internet prodavnica posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji.
Prilkom svakog pristupa portalu, smatra se da je korisnik upoznat sa svim pravilima i eventualnim rizicima koji nastaju iz korišćenja ovih web strana, kao i da ih u celosti prihvata, u suprotnom vas molimo da se odjavite sa ove internet prezentacije.
Uslovima korišćenja definisana su pravila koja pri kupovini obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Internet prodavnicom Zonex upravlja Zonex d.o.o.

 

Cene

 

Sve cene navedene su u dinarima i uključuju porez na dodatu vrednost (PDV). Cene važe u trenutku primanja porudžbine. Kupovina je konačna u trenutku kada trgovac potvrdi narudžbinu (kupac dobija e-mail o statusu – Narudžbina potvrđena). Od tog trenutka sve cene i ostali uslovi su fiksni i važe za trgovca, kao i za kupca.

 

Zaštita podataka i privatnost

 

Registracija i/ili upis osnovnih ličnih podataka ( ime i prezime, adresa, e-mail adresa i broj telefona) na web stranici je neophodan u cilju pružanja kvalitetne usluge, tj, da bismo mogli da obradimo Vašu porudžbinu, da Vam isporučimo željenu robu, i da Vas obavestimo o statusu Vaše porudžbine. Prikupljaju se samo neophodni podaci. Prilikom svake posete web trgovini morate se prijaviti unosom svoje e-mail adrese.
Internet prodavnica Zonex se obavezuje da čuva privatnost svojih korisnika.
Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje.
Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Zonex d.o.o. odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.
Podaci iz procesa registracije, kao i ostali podaci o korisniku neće biti prosleđeni ili predati trećim licima.

 

Pristanak

 

Registracijom na on-line trgovinu korisnik daje saglasnost da trgovac prikuplja informacije na način i za namene opisane u uslovima korišćenja.

 

Korišćenje

 

Korisnici prihvataju korišćenje sadržaja ovog sajta isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost.
Odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste dobili prilikom registracije na sajtu. Korišćenjem Zonex sajta odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na vašem nalogu i sa vašom lozinkom.
Korisnicima sajta strogo je zabranjeno korišćenje specijalizovanih programa radi preuzimanja sadržaja sa sajta, kao i bilo kakvi hakerski napadi u cilju onesposobljavanja ili usporenja sajta.
Nedozvoljeno korišćenje sajta iz prethodne alineje smatra se kršenjem pravila.

 

Garancija

 

Prodavac garantuje za kvalitet svojih artikala. Svi artikli su originalne robne marke i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu. U slučaju odstupanja od navedene specifikacije ili pogrešno isporučenog proizvoda sa naše strane (prodavca) obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo, pri čemu ćemo snositi sve troškove. Potrebno je da proizvod vratite u originalnom pakovanju sa računom.
Garancija ne važi u slučaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe.

Naručivanje

 

Porudžbine se mogu predati u pisanom obliku, telefonom, faxom, e-mail-om ili preko interneta.Svaka porudžbina biće posebno potvrđena pre slanja paketa.
Porudžbina od kupca postaje validna kada je kompletirana. Kupovina se klasifikuje konačnom tek kada se potvrda porudžbine poručenih proizvoda pošalje od strane Zonex (prodavca).
Ukoliko artikal nemamo na zalihama, o tome i o tačnom vremenu isporuke obavestićemo Vas odmah po prijemu porudžbine.
Način isporuke
Dostavu organizujemo preko POST EXPRESS servisa.
Cena dostave porudžbine zavisi od mase samog paketa.
Za sve porudžbine primljene do 13h od ponedeljka do petka, rok isporuke je maksimalno 3 radna dana. Ako je porudžbina izvršena radnog dana posle 14h, računa se kao da je ista izvršena narednog radnog dana do 13h.
Subotom i nedeljom se ne vrši isporuka robe. Ako je porudžbina izvršena preko vikenda (subota i nedelja) dostava se vrši kao i za porudžbine primljene u ponedeljak.
Ukoliko je isporuka paketa onemogućena iz razloga za koji je odgovoran kupac (pogrešna ili nepotpuna adresa, nedostupnost na adresi….), Zonex zadržava pravo naplate nastalih troškova.

 

  • Preporučujemo da nam za adresu na koju želite primiti paket, date adresu gde je neko prisutan u toku celog dana.
  • Ukoliko želite da vam pošiljka bude uručena narednog radnog dana do 12h, molimo vas da to naglasite. Hitna dostava je moguća ukoliko se porudžbina potvrdi do 15h.
  • Za poručenu robu u vrednosti preko 5.000,00 dinara troškove dostave snosi Zonex

 

Za poručenu robu u iznosu do 5000,00 din troškove dostave snosi kupac:
200,00 dinara za paket do 0,5 kg
300,00 din za paket od 0,5 kg do 2,00 kg

Ukoliko se odlučite za plaćanje pouzečem, prilikom uručenja pošiljke, pored otkupnine, POST EXPRESS naplaćuje i poštarinu na otkupni iznos:

 

  • za iznos otkupnine do 4.500,00 dinara: 88,00 dinara,
  • za iznos otkupnine preko 4.500,00 dinara do 100.000,00 dinara: 43,00 dinara + 1% od iznosa uplate.

 

Način plaćanja

 

Plaćanje možete izvršiti u gotovini pouzećem ili preko računa

 

  1. Plaćanje pouzećem podrazumeva da iznos narudžbine i troškove dostave platite kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši gotovinom.
  2. Vašu porudžbinu nakon potvrdjivanja, možete da platite uplatnicom u banci ili pošti direktno na tekući račun Zonex, na broj 310-150862-35 kod NLB banke Beograd.

 

Na uplatnici, u pozivu na broj, navesti broj koji se generiše pri naručivanju.

 

Opšti uslovi

 

Nakon prijema porudžbine putem sajta, prodavac je obavezan da izvrši potvrdu putem telefona ili e-maila.
Nakon potvrde porudžbine od strane Kupca, porudžbina je neopoziva.
Prodavac se obavezuje da naručene artikle isporuči neoštećene i u predviđenom roku.
U slučaju bilo kakve promene Prodavac je dužan da obavesti Kupca prilikom telefonske potvrde narudžbe.
U slučaju neusklađenosti cena isporuke navedenih na ovom sajtu sa cenama kurirske službe, o promenama ćete biti obavešteni prilikom telefonske potvrde narudžbe.
Odgovornost
Prodavac se trudi da osigura ažurnost i tačnost informacija objavljenih na svojim stranicama.
Uprkos tome, svojstva proizvoda, vreme isporuke ili cene, mogu se promeniti tako brzo da dobavljač ne uspe ispraviti podatke na Internetu blagovremeno. U tom slučaju će kupac biti obavešten o promenama i biće mu omogućeno da odustane od kupovine.
Prodavac od trenutka prenosa pošiljke s naručenim proizvodima dostavljaču dalje ne odgovara za oštećenja, uništenje, gubitak, manjak sadržaja u pošiljci i otvaranje pošiljke. U navedenim primerima korisnik (kupac) se mora obratiti dostavljaču i započeti postupak reklamacije. Prodavac će zajedno sa dostavljačem učiniti sve da se reklamacija reši u najkraćem roku.
Ne prihvatamo bilo kakvu odgovornost za primljene porudžbine ili isporučenu robu osobama mlađim od 18 godina.

 

Saglasnost

 

Kupac je obavezan da pre kupovine putem ovog web sajta pročita ove Uslove kupovine.
Prodavac se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.
Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim Uslovima kupovine na ovoj strani.

 

Pritužbe

 

Prodavac ima uspostavljen sistem rešavanja pritužbi putem elektronske pošte ili telefona. Korisnik (kupac) se može obratiti putem e-maila čiji prijem prodavac potvrđuje, u roku od 3 radna dana i obaveštava kupca koliko dugo će trajati procedura za rešenje pritužbe.
Prodavac je u slučaju promene opštih uslova koji uređuju poslovanje internet trgovine, sigurnost podataka i druga područja koja su u vezi s poslovanjem internet trgovine Prodavca, dužan obavestiti korisnike i posetioce web sajta.

 

Reklamacije

 

  • Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja (pocepani delovi i ugnječenje) paket ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju molimo Vas da nas pozovite telefonom na broj  011 2435 924  ili nam pošaljite e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu info@slusniaparatizonex.com  i navedete razlog zbog koga ste odbili da preuzmete paket. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.
  • Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke, pozovite telefonom na broj 011 2435 924, ili pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu info@slusniaparatizonex.com i opišete kakav problem imate. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.
  • Ukoliko se na kupljenom proizvodu pojave neusaglašenosti u smislu odredbi Zakona o zaštiti potrošača, molimo Vas da postupite na način definisan pravilnikom o reklamaciji potrošača za robu kupljenu putem internet prodavnice, koji zajedno sa obrascem zahteva za reklamaciju, treba da pošaljete na adresu info@slusniaparatizonex.com.

 

U slučaju vraćanja robe, kupcu koji je predhodno robu platio pouzećem novac će biti vraćen, a trošak vraćanja robe pada na teret kupca.

 

Kako naručiti

 

Klikom na sliku proizvoda koji ste izabrali dolazite na glavni prozor modela. Tu su prikazane sve bitne informacije o modelu. Zatim kliknite na dugme “DODAJ U KORPU” i automatski ćete biti prebačeni na prozor u kome je sadržaj vaše korpe. Potrebno je ostaviti sve tražene neophodne podatke u levom delu prozora. Da bi ste kompletirali porudžbinu neophodno je pročitati Opšte uslove kupovine, štiklirati polje da ste ih pročitali i da ste saglasni sa odredbama. Nakon toga kliknite na dugme “NARUČITE” i vaša porudžbina je gotova.
Dobićete automatsku e-mail potvrdu porudžbine. Emailom ćemo Vas kontaktirati i u slučaju da poručeni artikal ne možemo da obezbedimo iz bilo kog razloga.

Isporuku vršimo isključivo nakon usmene potvrde od strane kupca da prihvata isporuku i da je saglasan sa cenom i uslovima.

Prijavite se da primate obaveštenja o našim najnovijim proizvodima, akcijama i sluhu.