Postavite pitanje X Zatvori formu X

Ime (Obavezno)

Prezime (Obavezno)

Email Adresa (obavezno)

Telefon (Obavezno)

Pitanje

Zakažite odmah:

+381 (11) 243 5924

+381 (63) 292 000

+381 (21) 425 370

+381 (11) 243 5924+381 (63) 292 000+381 (21) 425 370

POMAŽE VAŠEM SLUHU

14 sjajnih razloga zbog kojih hoću da koristim slušni aparat

SLUSNI APARAT ZONEX1

Imate oštećenje sluha ali ne želite da nosite slušne aparate? Današnji slušni aparati ne samo da izgledaju lepše i manje, već imaju mnogo više prednosti od svojih prethodnika.

 

 1. Pomoćiće Vam da ponovo čujete: Slušni aparati su najčešće jedini način za tretiranje oštećenja sluha
 2. Vaš supružnik će biti srećan: Biće vam zahvalan što neće više morati da bude vaš prevodilac.
 3. Vaši unuci neće Vas više gledati upitno: OK, nema garancije za to. Ali, barem će prestati da se pitaju zašto stalno govorite „molim?“ ili „šta?“, i zašto ne odgovarate na njihova pitanja ili dajte pogrešne odgovore.
 4. Možete ponovo da uživate u muzici: najnoviji Starkey slušni aparati su specijalno konstruisani da poboljšaju uživanje u muzici.
 5. Možete gledati televiziju a da ne pojačavate ton: Starkey wireless slušni aparati prenose zvuk direktno iz TV u vaše slušne aparate. Sami možete kotrolisati jačinu tona. Niko više ne mora da čuje ono što slušate, ako to ne želite.
 6. Bićete pozitivan uzor svojim prijateljima i porodici: aktivno ste uradili nešto po pitanju svog oštećenja sluha. Ko se ne divi preduzimljivoj osobi?
 7. Povećaćete svoje samopouzdanje: Kada dobro čujete, imaćete mnogo više samopouzdanja na poslu, u društvu i na javnim mestima.
 8. Možete pozitivno uticati na svoju zaradu: Istraživanja pokazuju da ljudi koji imaju oštećenje sluha i nose slušne aparate zarađuju više od onih koji ne nose slušne aparate.
 9. Sporije ćete se zamarati: Što se više naprežete da čujete, vaš mozak troši više energije za slušanje, tako da se brzo osećate umorno. Korišćenje slušnih aparata pomaže da se oslobodite ovoga.
 10. Ponovo možete uživati u izlascima: Bučna okruženja su najveći izazov osobama koje imaju oštećenje sluha. Savremeni slušni aparati pomažu, zahvaljujući tehologiji koja otkriva i izdvaja govor i smanjuje pozadinsku buku.
 11. Vaš mozak će vam biti zahvalan: Vaš mozak je poput mišića, a obrada zvuka je jedna od njegovih omiljenih vežbi. Lišavanje zvuka može da ubrza atrofiju.
 12. Umanjićete potencijalno neprijatne trenutke: Ako čujete informaciju pogrešno i odgovorite na pitanje neprimereno (ili ne odgovorite nikako), možete doći u neprijatnu situaciju ili načiniti pogrešan korak.
 13. Poboljšaćete sopstvenu bezbednost i bezbednost onih koji su pod vašim nadzorom: manje su šanse da ćete propustiti upozoravajuće zvuke, važna uputstva ili poziv za pomoć.
 14. Da li smo već rekli da će vam vaš supružnik biti zahvalan? I ne samo to, vaša porodica i vaši prijatelji, takođe. Neće više morati da ponavljaju šta su rekli, da viču, ili da tolerišu kada pojačate TV. Neće više biti zabrinuti za vas u tolikoj meri.

 

Ako ste jedan od milion osoba koje nisu potražile pomoć za svoje oštećenje sluha, mnogo toga propuštate. Kliknite ovde da zakažete besplatnu konsultaciju sa našim stručnjakom i saznate još razloga za nošenje slušnih aparata.

 

Komentari

Prijavite se da primate obaveštenja o našim najnovijim proizvodima, akcijama i sluhu.

POZOVITE ODMAH