Postavite pitanje X Zatvori formu X

Ime (Obavezno)

Prezime (Obavezno)

Email Adresa (obavezno)

Telefon (Obavezno)

Pitanje

Zakažite odmah:

+381 (11) 243 5924

+381 (63) 292 000

+381 (21) 425 370

+381 (11) 243 5924+381 (63) 292 000+381 (21) 425 370

POMAŽE VAŠEM SLUHU

70% osoba kaže da im nije neprijatno kada koriste slušni aparat

Slusni-aparati-Zonex-70

70% osoba koje nose slušne aparate izjavile su da im nikada nije neprijatno kada druge osobe vide da  koriste slušni aparat.

 

Da li se sećate kada se za naočare mislilo da su “loše”? Nekada davno, naočare su se pojavile sa svojom negativnom stigmom, a oni koji su ih nosili dobijali su epitet “četiri oka”, “pametnjaković”.

Nedugo zatim, naočare postaju traženi modni detalj! Čak i osobe kojima nisu potrebne naočare, počinju da ih kupuju i nose.

 

Današnji slušni aparati prolaze kroz istu transformaciju kroz koju su prošle i naočare. Nekada su bili sinonim za “starost” ili “nesposobnost”. Danas se na slušne aparate gleda kao na prefinjene, tehnološki napredne uređaje koji ne samo da pomažu našem zdravlju, već nam pružaju mogućnost za dobru komunikaciju i korišćenje svih drugih tehnološki naprednih uređaja (TV, smartphone, kopjutera ili Hi-Fi), što doprinosi aktivnom društvenom životu.

Halo 2 slušni aparati koji su uvršteni u 7 najbolje dizajniranih proizvoda u 2016, smešteni diskretno iza uha, nude bolje  slušanje u raznovrsnim okruženjima, a povezani sa iPhone daju mogućnost direktnog slušanja telefonskih razgovora, televizije, muzike, društvenih obavešetenja i još mnogo toga. Ili, naš nevidljivi slušni aparat koji vam poboljšava kvalitet slušanja u najmanjem pakovanju, smešten duboko u vašem ušnom kanalu.

 

Slušni aparati nisu više sinonim za starost ili slabost, naprotiv, korišćenje slušnih aparata ukazuje na to da imate svest o zdravlju, da ste odvažni, odgovorni i da poštujete sebe i druge. 

 

Revolucionarni  tehnološki  napredak i snaga inovativne tehnologije učinili su da slušni aparati postanu moćniji i sa njima pobeđujete.

Komentari

Prijavite se da primate obaveštenja o našim najnovijim proizvodima, akcijama i sluhu.

POZOVITE ODMAH