Postavite pitanje X Zatvori formu X

Ime (Obavezno)

Prezime (Obavezno)

Email Adresa (obavezno)

Telefon (Obavezno)

Pitanje

Zakažite odmah:

+381 (11) 243 5924

+381 (63) 292 000

+381 (21) 425 370

+381 (11) 243 5924+381 (63) 292 000+381 (21) 425 370

POMAŽE VAŠEM SLUHU

Slušni aparati Zonex - O nama

Slušni aparati | Prodaja i Servis | Zonex – Beograd, Novi Sad

 

Zonex oto-audiološki centar postoji i radi od 1991. godine. Bavi se izradom i distribucijom slušnih aparata američke kompanije Starkey – čiji je generalni distributer za Srbiju i Crnu Goru. Vrhunska američka tehnologija i dugogodišnje iskustvo, kao i veliki razvojni centar za implementaciju novih dostignuća stvorili su visokokvalitetne proizvode koji su dostupni i našem tržištu.

 

Poseduje sopstvenu laboratoriju za izradu individualnih oliva i kanalnih aparata po licenci firme Starkey i ovlašćeni servis za održavanje i servisiranje slušnih pomagala, uz garanciju od jedne do tri godine. U ponudi se nalaze slušni aparati – zaušni, kanalni, intrakanalni-minijaturni, pogodni za sve tipove i stepene oštećenja sluha.

 

Poseduje sve dozvole i sertifikate potrebne za obavljanje delatnosti od Ministarstva zdravlja i Agencije za lekove i medicinska sredstva.

 

 

Naš cilj je zadovoljstvo naših korisnika i uspešno nalaženje rešenja za specifične pojedinačne potrebe osoba sa oštećenjem sluha.

 

 

Savremeni slušni aparati su razvojem tehnologije postali sve savršeniji i sve minijaturniji. Najsavremenija digitalna tehnologija stvorila je minijaturni aparat koji se može automatski podešavati prema trenutnim promenama zvuka okoline, tako da omogućuje bolje slušanje i razumevanje govora nego ikad ranije.

 

Trudimo se da zadovoljimo najviši nivo potreba i zahteva naših korisnika kroz individualni pristup i brigu o njima u svim fazama korišćenja naših usluga. Naš prioritet je da primenom savremenih metoda i vrhunske tehnologije pomognemo svojim korisnicima da poboljšaju kvalitet života. Dugogodišnje iskustvo i kontinuirana edukacija, postavili su visok nivo kvaliteta kao standard.

 

Rukovođeni težnjom da zadržimo dugoročne prednosti i dobre rezultate, težimo stalnim pozitivnim promenama, usavršavanju, fleksibilnosti i kreativnosti. Želimo da opravdamo poverenje koje su nam ukazali naši klijenti uz odgovoran pristup i prilagođavanje svim njihovim potrebama i zahtevima.

 

 

Slušni aparati – Reference

 

 

Ostvarujemo uspešnu dugogodišnju poslovnu saradnju sa partnerima iz inostranstva, i partnerima u zemlji: Zavod za socijalno osiguranje vojnih osiguranika, Republički fond za zdravstveno osiguranje, Fond za penziono i invalidsko osiguranje i Organizacije gluvih i nagluvih u gradovima Srbije.

 

Prijavite se da primate obaveštenja o našim najnovijim proizvodima, akcijama i sluhu.

POZOVITE ODMAH