Postavite pitanje X Zatvori formu X

Ime (Obavezno)

Prezime (Obavezno)

Email Adresa (obavezno)

Telefon (Obavezno)

Pitanje

Zakažite odmah:

+381 (11) 243 5924

+381 (63) 292 000

+381 (21) 425 370

+381 (11) 243 5924+381 (63) 292 000+381 (21) 425 370

POMAŽE VAŠEM SLUHU

Zujanje u glavi, pistanje u usima - Tinnitus

DA LI ČUJETE ZUJANJE ILI ŠUŠTANJE U UŠIMA?
REŠENJE POSTOJI


Pozovite našeg stručnjaka

Tinnitus – zujanje u glavi, pištanje u ušima

 

DA LI ČUJETE ZUJANJE U GLAVI ILI PISTANJE U USIMA?
REŠENJE POSTOJI

 

Tinnitus je medicinski termin za pojavu kada osoba čuje zvuke u glavi ili u ušima onda kada u spoljašnjoj sredini ti zvuci ne postoje.

Najčešće, osobe koje pate od ovog problema opisuju ga kao „zujanje u ušima“, dok  ga drugi opisuju kao šištanje, šuštanje, zviždanje, urlanje ili cvrkut. Bitno je naglasiti da tinnitus, to jest zujanje u ušima nije bolest niti stanje. Naprotiv, to je simptom koji ukazuje na ozbiljniji problem poput infekcije uha, visokog krvnog pritiska, ili najčešće, na gubitak sluha.

Takođe, veoma je bitno biti upoznat sa činjenicom da svaka osoba ima individualni oblik problema i zbog toga ne postoji univerzalno rešenje za ovaj problem. Jedno od uspešnih rešenja je koriščenje minijaturnih instrumenata koji pomažu lakšem prevazilaženju ovog problema.

 

Xino Tinnitus je dizajniran da Vam pruži olakšanje od zujanja u ušima tokom čitavog dana:
Xino Tinnitus pruža novo rešenje za rešavanje ovog veoma neprijatnog problema. Bavi se prirodom Vašeg ličnog zujanja u ušima.
Istaknuta tehnologija Multiflex Tinnitus, ugrađena u Xino Tinnitus omogućava Vama i stručnjaku koji Vam je na raspolaganju da prilagodi zvučni stimulus tako da bude protivteža delikatnim zvucima koje konstantno čujete. Precizno podešen aparat Vašem jedinstvenom tinnitusu konstruisan je da pruži celodnevno olakšanje.
Koristeći najnoviju tehnologiju, Xino Tinnitus kreira prilagodljiv i prijatan zvučni stimulus, koji Vama i stučnjaku koji podešava uređaj, omogućava delikatno podešavanje u cilju ublažavanja jedinstvenog i iritantanog zvuka koji čujete. Rezultat je personalizovana terapija zvukom stvorena da:

 

  • Maskira zujanje u ušima
  • Pomogne Vam da zaboravite na tinnitus dok ga koristite

 

Vi želite

Xino Tinnitus pruža

Oslobađanje od zvonjave u ušimaGotovo nevidljiv uređaj koji ide u usni kanal stvoren je da pruži olakšanje tokom čitavog dana
Način da olakšanje od tinnitusa prilagodite svojim jedinstvenim potrebamaMultiflex Tinnitus upravo pruža sjajanu svestranost u podešavanju olakšavajućeg delikatnog zvučnog stimulusa
Brzo i jednostavno rukovanjeSamo jednim pritiskom na dugme, podešava se jačina I memorija
Kompatipilnost sa većinom terapija tinnitusaLako prilagođavanje sa mnogim terapijama zvukom, uključujući masking ili opuštajuće vežbe za tinnitus
Način da se bavite i efikasno izlazite na kraj sa prirodom tinnitusaIzvanrednom SoundPoint alatkom možete da identifikujete i saopštite precizno svoje zvučne senzacije, kako bi se iskoristio pun kapacitet ovog aparata

Prijavite se da primate obaveštenja o našim najnovijim proizvodima, akcijama i sluhu.

POZOVITE ODMAH