Postavite pitanje X Zatvori formu X

Ime (Obavezno)

Prezime (Obavezno)

Email Adresa (obavezno)

Telefon (Obavezno)

Pitanje

Zakažite odmah:

+381 (11) 243 5924

+381 (63) 292 000

+381 (21) 425 370

+381 (11) 243 5924+381 (63) 292 000+381 (21) 425 370

POMAŽE VAŠEM SLUHU

Zašto je važno savetovati se sa stučnjakom kada kupujete slušni aparat?

Pored dijagnostičkih audioloških evaluacija, profesionalci za sluh oto-audiološkog centra Zonex pružaju vam stalnu podršku i brigu o vašem sluhu i vašim slušnim aparatima. Kada poverite stručnjaku brigu o vašem sluhu, možete biti sigurni da su vaši slušni aparati prilagođeni fizičkim osobinama vaših ušiju, stepenu oštećenja vašeg sluha, ali isto tako i načinu vašeg života i vašem budžetu.

 

Imajte na umu da naši stručnjaci ulažu u vaš uspeh na vašem putu da dobro čujete. Oni će vas provesti kroz proces navikavanja i obezbediti stalnu negu vašeg sluha i vaših slušnih aparata. Uspeh sa slušnim aparatima podrazumeva saradnju između vas i stručnjaka za sluh.

 

Slušni aparati nisu jednodimenzionalni

Oštećenje sluha varira u zavisnosti od stepena i tipa: ne postoji samo jedno rešenje kada se radi o tretiranju sluha pomoću slušnih aparata. Čak i ako biste pronašli dve osobe sa identičnim oštećenjem sluha, kapacitet slušanja je subjektivan. To znači da će dve osobe koje imaju isto oštećenje sluha, verovatno preferirati da se slušni aparati programiraju veoma različito.

 

Slušni aparati zahtevavnju redou negu i održavanje radi optimalnog rada. Kada budete počeli da koristite slušne aparate, posećivaćete stručnjaka radi programiranja, servisiranja i čišćenja vaših slušnih aparata. Naši stručnjaci pružiće vam potpuno personalizovanu brigu o vašem sluhu i slušnim apratima.

 

Zonex – najbolje rešenje za vaš sluh!

Komentari

Prijavite se da primate obaveštenja o našim najnovijim proizvodima, akcijama i sluhu.

POZOVITE ODMAH